Gençosman Köyü Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran,eleştiren, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek karakterli ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını,araştıran,eleştiren, özgür düşünen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 15:20 ( 7 Ders )
Isınma: Kaloriferli - Kömür
Sportif Etkinlikler: